Geert specialiseerde zich in visgerechten. Zijn liefde voor dagverse vis en vooral paling zijn het handelsmerk van het Hof van Laarne. Maar ook vleesgerechten zoals filet pûr en entrecote worden met vakkennis zorgvuldig klaargemaakt. Ook de menukaart werd vernieuwd en aangevuld met verschillende carpaccio's van tonijn, zalm of rundsvlees. De Cote à l’Os is toegevoegd aan de kaart en voor de visliefhebbers is er een nieuw duo van kabeljauw en zalm. Op vrijdag- en zaterdagmiddag serveert het Hof van Laarne een dagmenu aan 15,00 euro. Een 5-gangenmenu kost je 50 euro met aperitief en hapjes (en er is ook een verkorte versie aan 35 euro voor 3 gangen) en voor de all-in formule met aperitief, aangepaste wijnen en koffie betaal je slechts 65 euro. Daarnaast zijn er een zestal menu's volgens het seizoen tussen 45 en 50 euro op aanvraag. A la carte heb je een kleine maar fijne staalkaart van de Belgische en Franse keuken.
|