Hof van Laarne

Over het Hof van Laarne...

 

Het concept van de zaakvoerders Geert Swaelens, chef aan het fornuis, en gastheer Geert Delvaux, is een eerlijke en eigentijdse keuken met oog voor verse producten volgens het marktaanbod.

 

 

Geert specialiseerde zich in visgerechten. Zijn liefde voor dagverse vis en vooral paling zijn het handelsmerk van het Hof van Laarne. Maar ook vleesgerechten zoals filet pûr en entrecote worden met vakkennis zorgvuldig klaargemaakt. Ook de menukaart werd vernieuwd en aangevuld met verschillende carpaccio's van tonijn, zalm of rundsvlees. De Cote à l’Os is toegevoegd aan de kaart en voor de visliefhebbers is er een nieuw duo van kabeljauw en zalm. Op vrijdag- en zaterdagmiddag serveert het Hof van Laarne een dagmenu aan 15,00 euro. Een 5-gangenmenu kost je 50 euro met aperitief en hapjes (en er is ook een verkorte versie aan 35 euro voor 3 gangen) en voor de all-in formule met aperitief, aangepaste wijnen en koffie betaal je slechts 65 euro. Daarnaast zijn er een zestal menu's volgens het seizoen tussen 45 en 50 euro op aanvraag. A la carte heb je een kleine maar fijne staalkaart van de Belgische en Franse keuken.

 

 

Uiteraard kan je in de zaak ook terecht voor alle feesten en worden de menu's feestelijk veranderd volgens de wensen van de klant. Voor kinderen is er een aangepaste kaart, een speelhoek en een speeltuin in de zomer. Achteraan de zaak is er een zonnig tuinterras en er is eveneens banketzaal tot 48 personen. De wijnkaart is volledig in functie van de menukaart. Reservatie in het weekend is aan te raden op 09/231 63 06. De zaak heeft een ruime parking en is makkelijk te bereiken via de afrit van de R4 Heusden Laarne.